SmodCMS

CENTRUM VAN PERSONALISATIE VAN PLASTIC KAARTENPERSONALISATIE VAN PLASTIC KAARTEN


1. Volgnummer in reliëfdruk:

Numerieke personalisatie in reliëfdruk laat toe de kaart te nummeren volgens een vrij schema (reeksnummer of nummer gegenereerd uit de gegevensbank van de klantnumer.

Typesetting BLOCCO hoogte, ongeveer 4-5 mm beschikbare karakters: 0123456789Typesetting SIMPLEX hoogte ongeveer 3mm beschikbare karakters: 0123456789


2. Reeksnummer plat:

Reeksnummer plat, men kan plastic kaarten personaliseren door ze te voorzien van een nummer in een vlakke hoedanigheid. Dit nummer kan een reeksnummer zijn, maar kan ook gegenereerd worden door een gegevensbank. Het kan gelijk welke hoeveelheid numerieke of alfanumerieke karakters bevatten.

3. Voornaam en familienaam geperst:

personalisatie door voornaam en familienaam in reliëfdruk, maakt het mogelijk de kaart te voorzien van individuele karakterstieken van haar gebruiker. Men gebruikt twee typesettings met Poolse karakters voor de geperste personalisatie: Typesetting OCR hoogte ongeveer 4-5 mm beschikbare karakters: 0123456789. Typesetting SIMPLEX hoogte ongeveer 3mm beschikbare karakters: 0123456789 ABCDEFGHIJKLMNOQPRSTUWXYZ.4. Voornaam en familienaam vlak:

De personalisatie met voornaam en familienaam in de vorm van vlakke druk, voorziet de kaart van de individuele karakteristieken van haar gebruiker, een vlakke personalisatie kan vrijwel op het even waar op de kaart geplaatst worden, kan verschillende groottes hebben, lettertypes.5. Streepjescode:

Het symbool van een streepjescode laat toe de kaart te personaliseren, wat via de afleesapparatuur (scanner, lezer) op aanzienlijke wijze de bediening van de klant en zijn identificatie versnelt. De streepjescode kan letters bevatten, getallen en symbolen, of kan een numerieke of alfanumerieke streepjescode zijn. We kunnen elke genormaliseerde streepjescode op de kaart aanbrengen.6. Handtekeningstrip:

Maakt het mogelijk blijvend de handtekening te plaatsen van de eigenaar van de kaart.Het wordt gedrukt via de zeefdrukmethode. Het kan wit of doorzichtig zijn (transparant). De handtekeningstrip kan op om het even welke manier worden ingedeeld, kan gelijk welk vorm hebben. De eenvoudigste vorm is de rechthoek.